Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مطالب تازه‌ای درباره معلمان، حمایت‌های معیشتی و همچنین گزارش‌هایی درباره مسکن کارگران، بازرسی‌های کار، هزینه‌های درمان و بیکاری در استان‌های مختلف از مهم‌ترین مطالب منتشر شده امروز بود. علاوه بر این امروز گفت‌و‌گوهایی با عبدالله بلواسی و اکبر شوکت انتشار یافت.

 ۱۴۰۰میلیارد تومان برای رتبه‌بندی فرهنگیان تخصیص یافت

محمد باقر نوبخت (رئیس سازمان برنامه و بودجه) در مکاتبه‌ای با خزانه‌دار کل کشور، مجوز تخصیص ۱۴۰۰ میلیارد تومان برای اجرای نظام رتبه‌بندی فرهنگیان را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ثبت‌نام جاماندگان بسته معیشتی پس از ۳۰ دی ماه تمدید نمی‌شود

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی با اشاره به درخواست‌هایی که برای تمدید مهلت ثبت‌نام از جاماندگان بسته‌های حمایت معیشت ارائه شده، گفت: این زمان تمدید نمی‌شود.

 انتظار معلمان بازنشسته برای دریافت پاداش پایان خدمت

فرهنگیانی که در ماه‌های گذشته بازنشست شده‌اند از انتظار برای دریافت پاداش پایان خدمت خود خبر می‌دهند.

  آیا کارگران و معلمان از رویای «خانه‌دار شدن» دست می‌کشند؟!

به نظر می‌رسد اگر دولت مسئولانه به بازار مسکن ورود نکند و به مسئولیتِ تامین مسکن باکیفیت برای کارگران و سایر مزدبگیران اساسی نیندیشد، سال آینده رکود غیرتورمی بر بازار مسکن حاکم خواهد شد و نتیجه چیزی جز به حاشیه رانده شدن مزدبگیران نخواهد بود.

 دودِ تندِ فساد در بازرسی‌ها در چشم کارگران و مردم می‌رود

رسیدگی به شکایت‌های واحدهای تولیدی از حوزه بازرسی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی باید با جدیت صورت گیرد؛ اما آیا می‌توان سرِ نهاد نظارت را به خاطر فسادی که در آن شیوع پیدا کرده، از بیخ و بن قطع کرد؟

 نظام پرداخت حق دسترسی به درمان را از حاشیه‌نشینان گرفته است

تغییر نظام پرداخت کنونی کشور بر اساسFee For Service است که معایب زیادی از جمله خدمات القایی، دور کردن پزشکان از اشتغال در مناطق حاشیه‌‌ شهرها و بالا رفتن هزینه‌های درمان بیماران دارد.

 نرخ بیکاری ۱۸ استان دو رقمی است

توزیع اشتغال در ایران ناعادلانه است. در حالی که ۱۳ استان بیکاری تک رقمی دارند، نرخ بیکاری در ۱۸ استان دیگر دورقمی و نرخ بیکاری برخی از استان‌ها تا حدود ۶ درصد بیشتر از میانگین بیکاری است.

 حمایت معیشتی کدام چاله‌ی زندگی مردم را پُر می‌کند؟!

عبدالله بلواسی با یادآوری وعده‌ها مبنی بر آنکه گرانی بنزین طبقات فرودست را متضرر نخواهد کرد، می‌گوید: دست کارگران و بازنشستگان بیش از همیشه خالی‌ست.

 طرح بودجه عملکردی بیمارستان‌های تامین اجتماعی دوباره بررسی می‌شود

عضو کارگری هیات امنای سازمان تامین اجتماعی، گفت: «به دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، کارگروهی با حضور نمایندگان کارگران، بازنشستگان و معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی، به منظورِ بررسی نقطه‌‌ نظرات پیرامون طرح بودجه عملکردی بیمارستان‌های تامین اجتماعی تشکیل می‌شود.»

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیکاری فرهنگیان بازنشستگان معلمان رتبه بندی معلمان بسته خبری مسکن کارگران بازرسی کار معلمان بازنشسته بسته معیشتی بیکاری در استان ها رتبه بندی فرهنگیان حمایت معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • مرتضوی: حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • آزادی زندانی با پاداش آخر خدمت یک فرهنگی در شهرستان دشتی
  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟